Producten

Vaderdag foodverpakkingen

Geen producten in deze categorie

Foodverpakkingen voor Vaderdag

Eggink verpakkingen heeft een ruim assortiment foodverpakkingen: zakken en vellen, folie en food dozen om uw foodartikelen netjes te verpakken. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze aan eenmalig te gebruiken foodverpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan wegwerpbestek en alu-schalen.

Bestel foodverpakkingen makkelijk en snel online!

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons assortiment foodverpakkingen voor Vaderdag zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel, dat je makkelijk en snel kunt bestellen en direct afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de foodverpakkingen zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.

Laat je inspireren door ons assortiment foodverpakkingen!

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Onze showrooms ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of een bijzonder thema uit te lichten. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment foodverpakkingen en adviseren door een van onze medewerkers!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment foodverpakkingen of andere cadeauverpakkingen voor Vaderdag? Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.