Producten

Vaderdag flesverpakkingen

Flesverpakkingen voor Vaderdag

Wij hebben een ruim assortiment flesverpakkingen met verschillende soorten flesdozen, fleskisten, flestassen en fleszakken. Flesverpakkingen zijn leverbaar voor het verpakken van 1 of meerdere flessen. Onze flesverpakkingen zijn zeer geschikt voor het feestelijk verpakken van flessen voor iedere gelegenheid, dus ook voor Vaderdag.

Naast het feestelijk verpakken van flessen, zijn flesverpakkingen ook geschikt om de nodige bescherming te bieden tijdens bijvoorbeeld transport.

Bestel fles verpakkingen makkelijk en snel online!

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons assortiment fles verpakkingen voor Vaderdag zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel, dat je makkelijk en snel kunt bestellen en direct afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de fles verpakkingen zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.

Laat je inspireren door ons assortiment fles verpakkingen!

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Onze showrooms ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of een bijzonder thema uit te lichten. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment fles verpakkingen en adviseren door een van onze medewerkers!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment fles verpakkingen of andere cadeauverpakkingen voor Vaderdag? Neem contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.