Producten
tip_deco.png

Waar kan je deco's en plakdeco's voor gebruiken

28-12-2017
door Medewerker Frontis

Voor het snel oppimpen van een cadeauzakje, tasje of geschenkdoosje gebruik je een van onze feestelijke deco's. Plak een etiket op een deco met hanger of nog sneller: gebruik een van onze plakdeco's.

Deco's zijn leverbaar in vele verschillende soorten, modellen en maten. Zo zijn plakdeco'c voorzien van een klein stukje tape. Hierdoor kun je ze makkelijk en snel verwerken op geschenken, zelfs zonder gebruik te maken van krullint maak je van ieder geschenk een feestje!

Naast plakdeco's kun je ook kiezen voor 1 van de vele soorten gelukspoppetjes (of andere figuurtjes). Met een stukje tape of verwerkt in een strik heb je makkelijk en snel een leuke decoratie. Tip: deze decoraties kun je makkelijk op rustige momenten voorbereiden.


Meer tips & trucs?

Wij geven op verschillende momenten de workshop 'Creatief Verpakken'. Tijdens onze workshops leer je de fijne kneepjes van het verpakken, dus schrijf je snel in!

Wij hebben verschillende, creatieve en stijlvolle oplossingen voor het verpakken van geschenken. Om je te helpen en het je extra makkelijk te maken hebben we op onze tips & trucs pagina een aantal oplossingen voor je op een rij gezet!