Producten
nano-folie-machine-500mm-12mu-2900-76-voorrek-0123106.jpg

Nano Machinewikkelfolie

0123106
500mmx2900mtr
17
kg
1 a 2 werkdagen
Op voorraad (1020 items)
3.35
(4.05 incl btw)

Minimale hoeveelheid voor "Nano Machinewikkelfolie" is 510.

Deze Nano machinewikkelfolie koop je het meest voordelig per pallet (30 rol à 17 kg).

Bescherm je producten tijdens opslag en transport tegen schade door ze in te pakken met Nano machinewikkelfolie. Deze hoogwaardige folie biedt perfecte bescherming tegen o.a. vocht en stof. Het zorgt tegelijkertijd voor stabiliteit van de pallet en voorkomt dat schade optreedt tijdens het transport.

Nano machinewikkelfolie bestaat uit meerdere lagen en is opgebouwd uit maar liefst 55 afzonderlijke gecoëxtrudeerde dunne laagjes. Hierdoor is dit type folie aanzienlijk sterker dan traditionele folies met dezelfde dikte. De trekkracht en doorprikweerstand zijn uitzonderlijk hoog, waardoor het geschikt is voor gebruik op hoge-snelheid wikkelmachines en voor het wikkelen van producten en pallets die aan veel kracht worden blootgesteld.

Nano folie biedt dezelfde kwaliteit als de normale folie. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze wikkelfolie volledig vervaardigd is uit recyclebaar polyethyleen. Het gebruik van deze folie resulteert in minder materiaalgebruik en minimaliseert de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd. Het is een win-win situatie, waarbij zowel de verpakkingskosten als de milieu-impact kunnen worden verminderd. Het potentieel voor kostenbesparingen is indrukwekkend, met wel 20% milieu-impact vermindering. Dit maakt het een duurzame keuze.

Deze Nano machinewikkelfolie is speciaal ontworpen voor gebruik in wikkelmachines. Het is belangrijk dat de rekfolie strak om de bundel/pallet wordt aangebracht. Zorg ervoor dat dat de wikkelmachine onderaan begint en de zijkanten van de pallet meeneemt tijdens het wikkelen. Dit is essentieel voor optimale stabiliteit.

De transparante Nano machinewikkelfolie heeft een rolbreedte van 50 centimeter, een rollengte van 2900 meter en een foliedikte van 12 micron. Hoe hoger het aantal micron, hoe dikker en sterker de folie is. Deze folie heeft een voorrekpercentage van 350%, wat betekent dat 1 meter folie opgerekt kan worden tot maximaal 4,5 meter. Als je palletwikkelaar een voorrekinstallatie heeft die 350% voorrek kan verwerken, is deze folie perfect geschikt voor jouw behoeften. De binnenzijde van de folie is klevend, terwijl de buitenzijde glad is. Dit maakt het mogelijk om pallets strak tegen elkaar aan te zetten in stellingen of tijdens transport, zonder dat ze aan elkaar blijven plakken. De folie is gewikkeld op een stevige kartonnen koker met een asgat van 76 millimeter.

Minder afval vanwege dun materiaal

Veel containers in magazijnen liggen bomvol met ‘proppen’ stretchfolie. Deze Nanofolie maakt hier een eind aan. Wanneer je ooit een pallet hebt opengesneden die is ingeseald met standaard folie, dan weet je hoeveel afval hiervan komt. Wanneer je per dag meerdere pallets ontvangt, zal de container in het magazijn snel vol zitten. De ‘prop’ die overblijft van Nanofolie is zo’n 50% kleiner dan de standaard folie. Een mooie besparing!

Een rol Nano machinewikkelfolie weegt 17,0 kilogram en een volle pallet bevat 30 rollen.

Kleur :
Transparant
Levertijd:
1 a 2 werkdagen
Formaat :
500mmx2900mtr
Verpakt per :
17
Verpakking :
kg

Daarom kies je voor Eggink!

  • Het grootste assortiment verpakkingsmaterialen
  • Gratis verzending vanaf
    200 euro
  • Snelle levering en eenvoudig betalen
  • Al ruim 65 jaar dé verpakkingsspecialist 

Eenvoudig betalen

Ideal Bancontact Giropay Maestro Paypal

Laat je inspireren

SHOWROOM ENSCHEDE
Openingstijden:
ma t/m vrij 8.30 - 12.30

Bentrotstraat 44-54
7531 AB Enschede
053 435 27 25

SHOWROOM WINTERSWIJK
Openingstijden:
ma t/m vrij 8.00 - 12.30

Ambachtsstraat 32
7102 DW Winterswijk
0543 51 33 65