Producten

Geschenkdoosjes

Kubusdoosjes: vierkante geschenkdoosjes voor de leukste cadeaus!

Kubusdoosjes zijn vierkante geschenkdoosjes, gemaakt van dun karton. We leveren ze plano per 25 stuks in de kleuren kraft, zwart, wit, rood, goud en zilver. Ideaal voor kleine cadeautjes, zoals sieraden, snoepgoed en chocolade. Je kiest uit verschillende maten en kleuren, zodat er altijd een kubusdoos te vinden is – passend bij jouw huisstijl.


Eenvoudig in gebruik én op te leuken

Kubusdoosjes zijn snel en handig in gebruik: wij leveren ze in een platte, handzame verpakking. Aan jou de taak om ze -in een handomdraai- te vouwen tot een mooi geschenkdoosje. Vul ze en sluit het doosje met een mooie passende sticker uit ons ruime assortiment etiketten of een stukje tape. Door de neutrale kleuren van onze geschenkdoosjes passen ze goed bij vrijwel elke huisstijl, zeker als je ze decoreert met bijpassende linten, strikken en/of etiketten.

In ons ruime assortiment vind je altijd een geschikt formaat. Tip! Neem meerdere maten op voorraad, zodat je niet misgrijpt… Inpakken is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Eenvoudig online bestellen bij Eggink Verpakkingen

Geschenkdoosjes gevonden? Bestel ze eenvoudig online in onze webshop óf breng een bezoek aan een van onze showrooms, in Enschede of Winterswijk. Afhankelijk van de levertijd van de verpakkingen leveren wij de bestelling zo spoedig mogelijk af op het gewenste adres.

  • Inzicht in hoeveel artikelen voorradig zijn;
  • Makkelijk bestellen en veilig afrekenen;
  • Bestellen wanneer het uitkomt;
  • Alle producten bekijken op 1 plek;
  • Mogelijkheid tot vergelijken van prijzen;
  • Bezorging tot aan je voordeur, ongeacht de grootte.