Producten
Blog_Banner_41_Sealed_air.jpg

Sealed Air: opvullen en beschermen met luchtverpakkingen!

12-04-2016

Sealed Air biedt een hoogwaardige bescherming van producten tijdens het vervoer met behoud van de optimale prestaties, zodat de goederen onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Er is speciale aandacht besteed aan de meest milieuvriendelijke methoden bij het ontwikkelen van deze verpakkingslijn. Door de hoogwaardige bescherming is er minder beschermingsmateriaal nodig, waardoor goederen compacter verstuurd kunnen worden. Kleinere pakketten betekend automatisch minder ruimte en daardoor minder transportkosten.

Sealed Air kent verschillende verpakkingen, gebaseerd op verpakken met o.a. luchtkussenfolie. Lees hierover snel verder!


Fill-Air Rocket® luchtkussenverpakkingssysteem

Het Fill-Air Rocket® luchtkussenverpakkingssysteem is een verpakkingsoplossing die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan de hedendaagse behoeften van fulfilment. Het Fill-Air Rocket® systeem, dat is geïnspireerd op tientallen jaren ervaring met de allerbeste luchtkussenverpakkingen, is sneller, eenvoudiger, lichter en beter inzetbaar voor verpakkingswerkzaamheden. Het apparaat is makkelijk in te stellen en neemt nauwelijks ruimte in beslag.

In het kort de voordelen:

Snel en flexibel: op het moment dat de stekker in het stopcontact wordt gestoken, produceert het apparaat direct 30m luchtkussens per minuut;

Geautomatiseerde doorvoerregeling: er is geen handmatige aanpassing nodig. De zakken worden altijd voorzien van dezelfde hoeveelheid lucht;

Sensor voor automatische bijvulling en identificatie van perforatielijnen: een constante aanvoer van verpakkingsmateriaal zorgt voor een optimale vulling, waardoor de luchtkussenzakken altijd een optimale bescherming geven.

Naast het basissysteem zijn diverse aanvullende systeemopties beschikbaar. Zo kan het verpakkingsmateriaal verzameld worden in bakken of via een een Quick Shot® of Jet Stream® systeem aan meerdere verpakkingsstations worden afgeleverd voor een snellere productie van verpakkingen en verbeterde werkplek efficiency.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact op met onze collega Mark voor meer informatie of een productdemonstratie. Mark is telefonisch te bereiken op 0543-491321 of per mail mark@eggink-verpakkingen.com.