Producten
Blog_Banner_38_voorbereid_feestdagen.jpg

Ga goed voorbereid de feestdagen tegemoet

23-11-2016

De drukke Sinterklaastijd gaat naadloos over in de kerstdrukte. De periode rond Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar. De donkere dagen en vooral lange avonden worden sfeervol en gezellig door veel kaarsen, kerstversiering en verlichting binnens- en buitenshuis.


De kerstdagen zijn voor veel mensen hét moment om hun geliefde of familie extra te verwennen met een exclusief geschenk. Bij een exclusief geschenk hoort natuurlijk ook een passende verpakking. Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment kerst inpakpapier en feestelijke folies met kerstdessins. De geschenken maak je compleet met luxe, subtiele strikken van metallic krullint gecombineerd met bijvoorbeeld organza.


Kerstinpakpapier

Met het Kerst inpakpapier van Eggink pak jij jouw cadeaus op een luxe en ludieke manier in! Het inpakpapier is leverbaar in diverse formaten, kleuren en dessins. Geschikt voor jong en oud. Ontdek zelf wat bij jou past en leg de mooist verpakte cadeaus onder jouw kerstboom neer.


Een goede voorbereiding

Om het jezelf makkelijker te maken kun je al een voorraadje strikken voorbereiden op de rustige(re) momenten. De voorbereide strikken kun je vervolgens als decoratie gebruiken voor op en rond de toonbank. Door ze in leuke glazen potten of vazen te stoppen creëer je gelijk een feestelijk effect. Wil je ook in een handomdraai verschillende strikken maken of lastige artikelen inpakken? Wij leggen het stap voor stap uit:
Hoe maak je een veterstrik?
Hoe pak je een fles of langwerpig, rond voorwerp in?
Hoe kun je een lastig voorwerp makkelijk ?

Op ons YouTube-kanaal kun je nog meer tips & trucs bekijken.


Verpak je veel geschenken met transparante folie?

Maak dan ook eens gebruik van diamantzakken. In onze blog 'Diamantzakken extra voordelig geprijsd' lees je alles over het gebruik van deze zakken en kun je profiteren van een scherpe eindejaarsaanbieding!


Eindejaarsgeschenken en kerstpakketten

Het is ook weer tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken en de kerstpakketten. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de inhoud van het pakket, maar met een pakketdoos met een feestelijk dessin geef je het kerstpakket net even dat kleine beetje extra. Ons assortiment kerstpakketdozen kun je online bekijken en snel bestellen. Deze dozen kun je hier al vanaf 15 stuks per formaat/per dessin bestellen.