Producten
Blog_Banner_43_autolock_doos.jpg

De autolock doos: dé snelle en efficiënte oplossing voor ieder magazijn!

25-01-2016

Dozen zijn in vele verschillende soorten en maten leverbaar, ook bij Eggink verpakkingen. Door de uitgebreide keus is het vaak lastig om de juiste maten te kiezen die de juiste kwaliteit hebben én makkelijk en snel te gebruiken zijn. Hierdoor staan er in veel magazijnen een groot aantal verschillende maten en soorten dozen. Zonde van de ruimte en het geld om deze verpakkingsmaterialen op voorraad te houden.


Om hier een einde aan te maken én om kostenbesparend en efficiënter te werk te gaan in het magazijn hebben wij sinds enige tijd een nieuw type doos opgenomen in ons assortiment: de speedbox of autolock doos. De naam speedbox zegt eigenlijk al genoeg: het is de snelste kartonnen doos! Het uitvouwen en sluiten gaat razendsnel, bijna in één handomdraai zijn deze dozen in elkaar gevouwen en klaar voor gebruik. Dit komt doordat de doos is voorzien van een autolockbodem.

Ook voor de klant zit er een voordeel aan de autolockdoos. De verpakking is voorzien van een openscheurperforatie, waardoor de ontvanger van het pakket de doos makkelijk en snel kan openen. Het lospeuteren van tape is daardoor verleden tijd.

Bekijk onze demonstratie video om de voordelen van de speedbox ten opzichte van een Amerikaanse vouwdoos te zien:


Zoals je hebt kunnen zien heeft de doos vele voordelen voor de medewerkers in het magazijn. Hoewel in eerste instantie vaak wordt gedacht dat speedboxen duurder zijn dan gewone dozen is dat uiteindelijk niet het geval. Doordat de autolockdoos makkelijk in elkaar te vouwen is, bespaar je in het magazijn flink wat tijd. Het invouwen van een speedbox gaat 50% sneller dan het invouwen van een Amerikaanse vouwdoos. Daarnaast heb je voor het dichtmaken van de speedboxen geen tape meer nodig, ook weer kostenbesparend. Naast een snellere verwerking, is de autolock doos voorzien van een dubbele, extra stevige bodem waardoor de ingepakte goederen veilig vervoerd kunnen worden.

Alle voordelen voor het gebruik van autolockdozen op een rij:

• Snel op te zetten
• Dubbele, extra stevige bodem
• Overslaande kleppen, zelfklevende sluiting
• Openscheurperforatie

Al met al is de autolock doos een kostenbesparende en efficiency verhogende oplossing en onmisbaar in ieder magazijn en voor iedere webshop.

Autolock dozen op maat
Naast onbedrukte dozen is het ook mogelijk om ze te laten bedrukken. Bel gerust met één van onze collega's van Eggink verpakkingen Industrie: 0543 - 491321 of stuur een e-mail: industrie@eggink-verpakkingen.com. Wij zoeken dan samen met jou naar de ideale oplossing!