Producten
Blog_banner_30_bedrukte_koffiebekers.jpg

Bedrukte koffiebekers, zo (s)maak je het verschil!

03-03-2020

Je begint je dag op kantoor met een goede bak koffie. Je neemt het bekertje mee naar je werkplek en gaat verder met het moeilijke vraagstuk van gisteren. Waar haal ik nou zo snel een verpakkingsspecialist vandaan? Al peinzend neem je een slok koffie en je oog valt op de tekst op het bekertje. Eggink verpakkingen! Natuurlijk! Je pakt de telefoon en lost je vraagstuk op. Dit is een van de vele mogelijkheden waarop je een bedrukte koffiebeker zou kunnen inzetten.


Geef je bedrijf een professionele uitstraling!

Als er ergens veel koffie gedronken wordt, dan is het op kantoor! Wanneer dit gedronken wordt uit saaie witte of bruine bekers, is dit een gemiste kans! Juist de koffiebeker leent zich bij uitstek voor het versterken van de merkbeleving! Je kan de koffiebeker laten bedrukken volgens je huisstijl maar ook voorzien van een pakkende of ludieke boodschap! Spreek de klant aan en zorg dat je bedrijf in zijn hoofd blijft hangen! Daarnaast oogt een gepersonaliseerde koffiebeker ook veel professioneler dan een 'gewone' witte en drinkt zo'n mooie bedrukte beker net wat lekkerder weg. ;)

Van welk materiaal worden de bedrukte koffiebekers gemaakt?

Wij kiezen er voor om te werken met kartonnen koffiebekers . Dit is een stuk milieuvriendelijker en duurzamer dan plastic bekers, die daarnaast binnenkort door de wet verboden worden. Binnen de kartonnen bekers zijn er verschillende mogelijkheden:

Standaard kartonnen koffiebekers
FSC gecertificeerde koffiebekers
Biologisch afbreekbare koffiebekers

Wil je meer weten of FSC certificering? Lees dan onze FSC blog! Het is mogelijk om biologisch afbreekbare koffiebekers te bedrukken met natuurlijke inkt. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kan ik makkelijk wisselen van design?

Het leuke aan de bedrukte koffiebekers is dat ze in kleine aantallen te bestellen zijn. Hierdoor wissel je gemakkelijk van dessin zonder tegen hoge kosten aan te lopen! Ideaal voor als je bijvoorbeeld werkt met een ludieke tekst of slogan, zodat je klanten iedere keer wat nieuws op hun koffiebeker te lezen hebben!


Goed, ik heb mijn keuze gemaakt. Ik wil bedrukte koffiebekers! Welke formaten zijn er verkrijgbaar en vanaf welke aantallen is dit mogelijk?

Bedrukte koffiebekers zijn standaard verkrijgbaar in vier verschillende formaten:
100 ml
180 ml
225 ml
300 ml

Uiteraard zijn afwijkende maten ook mogelijk! Onze afdeling verkoop kan je daar meer over vertellen. De bedrukte koffiebekers zijn al te bestellen vanaf 250 stuks en hebben een levertijd van 5 dagen! Natuurlijk geldt, hoe groter de aantallen, hoe interessanter de prijs! Neem voor actuele prijzen contact op met onze verkoopafdeling!

Twijfel je nog waarom je je koffiebekers zou laten bedrukken? Wij hebben de belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

Hoge opvalwaarde
Professionele uitstraling
Draagt mee aan de complete merkbeleving
Ook in kleine aantallen leverbaar
Makkelijk wisselen van boodschap en design
Duurzaam door het gebruik van kartonnen bekers

Goed om te weten over de papieren koffiebekers
- De kartonnen koffiebekers kunnen na gebruik gewoon in de papierbak!
- Ook in kleine aantallen leverbaar.
- Bijna alle maten leverbaar.


Creatief team

Wil je brainstormen over het ontwerp van je koffiebeker? Bij Eggink staat een heel team van grafische vormgevers voor je klaar! Samen denken we met je mee, vertalen je ideeën naar een ontwerp op papier en zetten, samen met de verkoop, de productie in gang. Wanneer de beker binnenkomt wordt door het hele team kritisch bekeken of het gewenste resultaat is behaald. Zo blijven de lijntjes kort en het resultaat optimaal!


Tip:

Wil je nog meer personaliseren? Wij kunnen ook je draagtassen, snackverpakkingen en nog veel meer ontwerpen en leveren! Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Niet alleen bij de leveranciers wordt inspiratie opgedaan, natuurlijk ook online en op beurzen. Soms hebben we een bepaald idee of ergens iets gezien, maar dan willen we het toch net anders. In dat geval gaan we met onze moodboarden, schermafbeeldingen, foto's, stofjes en patronen naar onze ontwerpafdeling. Zij ontwerpen alles precies zoals we dat bedacht hadden of zelfs nog mooier! Een paar weken later komen de zelf ontworpen etiketten, labels, cadeaubonnen, draagtassen, etc. binnen. Niet alleen handig voor ons, maar ook voor jou!
Heb je zelf een idee voor je eigen, bedrukte draagtas, wil je je logo op een etiket bedrukt hebben, een waardebon laten maken, visitekaartjes, briefpapier, zelfs een markies bijvoorbeeld... Laat het ons weten en vraag gerust naar de mogelijkheden.