Producten

Bedrukte zijdevloei


De vraag naar en afname van zijdevloei wordt alleen maar meer! Zijdevloei heeft namelijk als voordeel dat het een beschermende functie heeft en leent zich er prima voor om te laten bedrukken.

Tegenwoordig zie je zijdevloei in steeds meer winkels. In principe is het een eenvoudig artikel, maar het heeft ook een luxe uitstraling. Zijdevloei heeft als groot voordeel dat het een hoog absorptievermogen heeft en niet afgeeft.


Het gebruik van zijdevloei

Met zijdevloei bescherm je stoffen als kleding en krasgevoelige producten. Daarnaast is het een prachtig opvulmiddel in draagtassen en (verzend-) dozen.

Veel standaard kleuren zijdevloei zijn te bedrukken. De minimale afname bij het laten bedrukken van zijdevloei is 150 kg. Laat zijdevloei bedrukken met naam en/of logo (in diverse kleuren mogelijk) en gebruik het bijvoorbeeld als alternatieve geschenkverpakking!

Zijdevloei is zowel op vel als op rol verkrijgbaar. Heb je verder vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zijdevloei bedrukken? Bel 0543 - 51 33 65 of mail ons! Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.