Producten

Boek/Ordner Verpakkingen

Boekverpakkingen voor het beschermd verzenden van boeken en ordners

Niemand ontvangt graag een beschadigd of verkreukeld boek via de post. Boeken verzend je daarom in een speciaal daarvoor ontworpen boekverpakking. Bij Eggink verpakkingen hebben we een ruim assortiment boekverpakkingen voorradig, zodat je altijd voor ieder boek de juiste verpakking kunt vinden. Bestel boekverpakkingen en al het andere verpakkingsmateriaal voor opslag en verzenden online bij Eggink verpakkingen!

Online bestellen van boekverpakkingen en verzenddozen

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons assortiment verzendverpakkingen zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel, dat je makkelijk kunt bestellen en direct afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de verzendverpakkingen zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.

In onze online winkel bestel je heel eenvoudig postdozen, brievenbusdozen, luchtkussenenveloppen (voor bv het versturen van cd- en multimedia artikelen), paklijstenveloppen (doculops), en nog veel verpakkingsmaterialen. Voor drukwerk zijn paraatdozen met een variabele vulhoogte ideaal.

Informatie over en testen van industriële verpakkingsmaterialen in Winterswijk

Naast de showroom bieden wij in Winterswijk ook informatie over alles op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. Voor het testen van bv. de geschiktheid van een verpakking voor een klantspecifiek product, een demonstratie van een verpakkingsapparaat/-machine of advies over het bedrukken van dozen ben je van harte welkom in onze showroom aan de Ambachtsstraat 75. Voor meer informatie kun je mailen naar industrie@eggink-verpakkingen.com