Producten

Kuster Energy

Kluster Energy is sinds 1970 actief in de oliebranche en is een van de belangrijkste brandstofleveranciers in de achterhoek met meer dan 36 tankstations en 1100 tanklocaties. Duurzaamheid staat bij Kuster Energy hoog in het vaandel. Zo leveren ze, naast de traditionele brandstoffen, tevens blauwe diesel, CNG groen gas en GTL!

Duurzame verpakkingen bedrukt met logo

Ook in de shops wordt aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt koffie geschonken in kartonnen koffiebekers, maken ze gebruik van houten roerstaafjes en papieren rietjes, worden de snacks verpakt in duurzame snackverpakkingen en meegegeven in papieren snacktassen. Eggink verpakkingen heeft niet alleen deze duurzame verpakkingslijn geleverd, maar ook laten bedrukken met het Kuster Energy point logo.

Wat bestelt Kuster Energy bij Eggink verpakkingen?

Neem hier een kijkje op de website van Kuster Energy.

Benieuwd of de overstap naar 100% duurzame verpakkingen ook iets voor jou is? Heb je vragen omtrent milieubewuste producten? Wij adviseren en denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met Eric Wiggers (verkoper binnendienst / buitendienst) via eric@eggink-verpakkingen.com of 053-435 27 25.