Producten

Workshops

Workshop creatief verpakken: leer de kunst van het inpakken


Heb je altijd al willen weten en vooral leren hoe je cadeaus feestelijk en creatief kan verpakken? Tijdens onze workshops leer je de fijne kneepjes van het verpakken. Naast tips & trucs om cadeaus netjes in te pakken, leren we je ook om verschillende soorten strikken te maken, adviseren we je over het kiezen van de juiste linten en strikken bij verschillende soorten cadeaupapier en leren we je wat je bijvoorbeeld kan doen met veren of gelukspoppetjes.

Na afloop van de workshop is er gelegenheid om onze showroom te bekijken, artikelen meteen af te rekenen en mee te nemen.

Datums

  • Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Kosten

Workshops worden uitsluitend gehouden in Winterswijk en beginnen om 19.00 uur (duur ca. 2 uur). Kosten bedragen € 30,- p.p. Bij meerdere personen uit één bedrijf ontvang je 10% korting.

Workshop op maat?

Wil je met alle medewerkers van jouw bedrijf in één keer een workshop 'Creatief verpakken' volgen? Dat kan! Neem contact op met ons om in overleg een datum vast te leggen.
Voor een workshop op maat geldt, dat er minimaal 5 deelnemers moeten zijn. De korting is hier niet van toepassing.


Aanmelden?

Laat je inspireren en geef je snel op door een e-mail te sturen naar info@eggink-verpakkingen.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanmelding definitief te maken. Ook voor meer informatie kun je per mail of telefonisch contact opnemen.

Meer tips & trucs?

Wij hebben verschillende, creatieve en stijlvolle oplossingen voor het verpakken van geschenken. Om je te helpen en het je extra makkelijk te maken hebben we op onze tips & trucs pagina een aantal oplossingen voor je op een rij gezet!