Producten

Workshops

Workshop creatief verpakken: leer de kunst van het inpakken


Heb je altijd al willen weten en vooral leren hoe je cadeaus feestelijk en creatief kan verpakken? Tijdens onze workshops leer je de fijne kneepjes van het verpakken. Naast tips & trucs om cadeaus netjes in te pakken, leren we je ook om verschillende soorten strikken te maken, van verschillende materialen, adviseren we je over het kiezen van de juiste linten en strikken bij verschillende soorten cadeaupapier en leren we je wat je bijvoorbeeld kan doen met verschillende decoraties, hangkaartjes en etiketten.

Na afloop van de workshop is er gelegenheid om in onze showroom inspiratie op te doen en aankopen te doen. We helpen je graag om dit geheel af te stemmen op jullie wens en huisstijl. Deze avond shop je met 10% korting op je aankopen! Met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen.

Datums

  • Op dit moment staan er geen workshops gepland


Kosten

Workshops worden uitsluitend gehouden in Winterswijk en beginnen om 19.00 uur (duur ca. 2 uur). Kosten bedragen € 30,- p.p. Bij meerdere personen uit één bedrijf ontvang je 10% korting.

Aanmelden?

Laat je inspireren en geef je snel op door een e-mail te sturen naar info@eggink-verpakkingen.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanmelding definitief te maken. Ook voor meer informatie kun je per mail of telefonisch contact opnemen.

Meer tips & trucs?

Wij hebben verschillende, creatieve en stijlvolle oplossingen voor het verpakken van geschenken. Om je te helpen en het je extra makkelijk te maken hebben we op onze tips & trucs pagina een aantal oplossingen voor je op een rij gezet!